廣播台

精彩推薦

想找男友,(27-34歲) 找身型比例好~有運動/大學畢業

pabara 發表於 2017-7-14 08:00:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
想找男友,(27-34歲) 身型OK,173高以上,樣貌整潔~
想識運動型男仔
大專畢業, NON-SMOKER,聰不聰明不重要,要善良~!
大家好尼  你想請留微信給我~
想認識下,主動,有誠意之男仔~
你誠懇 且有主動才好來
因為在網上關係 ,實不認識,所以我想先了解您是否我會喜歡的類型

我會看外在和內在,最好正常打扮 不接受"金毛",長髮~!

我希望認識思想比較健康正面的男生,身材中等至大碼,有運動的,有時間拍拖的男士
我不會投放落沒有時間經營的男士身上

我好活潑,但平時都很安靜...不高不瘦不白~非常專一,我要我的伴侶做運動,必定同我一齊做!我夢想係同我男人去浪跡天涯.......我份人平易近人<對陌生人,
但都好痳煩..

喜歡周圍去,和旅行
不要問我有什麼興趣!
沒有固定興趣
非常隨性,咩都可以玩一親

我性格溫柔,小烏依人~痴身.......依懶.......我好鐘意照顧人~比較坦率,唔想曬手段識朋友......

kelvin0109 發表於 2017-7-14 09:18:10 | 顯示全部樓層
Hi, 我叫kelvin, wts 65295148
Chunbb068 發表於 2017-7-25 09:59:16 | 顯示全部樓層
Wwechat:lyc5201214
alexng1992 發表於 2017-7-28 23:00:44 來自手機 | 顯示全部樓層
hello, nice to meet you, hope we can be friends, my wechat id is sam33338888, you can add me if you want. thanks
tbontb000 發表於 2017-7-30 18:01:22 | 顯示全部樓層
你好ahh 睇黎我match到你要求XD  26歲大學畢業做左幾年野, 米八以上大隻型, 比較中意跑步。希望想認識一下你, 如果有意的話加我wechat : brian91019 先互相認識一下啦 XD
mhykelvin 發表於 2017-9-19 23:16:32 來自手機 | 顯示全部樓層
65789674    牙賢
shoe12345 發表於 2017-9-21 16:48:54 來自手機 | 顯示全部樓層
甘我就係你要個種人!
Pho7o 發表於 2017-9-25 09:28:33 | 顯示全部樓層
Hi,ECpho7o
回復

Donaldx666 發表於 2017-11-26 20:36:19 | 顯示全部樓層
Wechat: DMFCC2015,27歲
Shadow@_@ 發表於 2018-3-23 15:44:52 | 顯示全部樓層
我叫Shadow,可以what's app 你?

使用高級回帖 (可批量傳圖、插入視頻等)快速回復

游客
請先登錄